Buna seara! iubitul meu este in partaj cu fosta sotie.eu locuiesc impreuna cu cei doi copii ai mei care avem domiciliu la el.ea a plecat din casa in urma cu trei ani.are dreptul sa se reantoarca in casa???va rooor un raspuns :*
depinde de cum se va solutiona partajul...practic momentan dv. cu copii sunteti doar luata in spatiu (adica aveti viza de flotant)
daca aceasta va opta pentru acel imobil este libera sa o faca...platindu-i fostului sot o sulta...asemenea situatia se aplica si in cazul iubitului dv....si el are acelasi drept ;)
Vrea sa se mute doar in vacanta scolara de Paste,doar asa ca spune ca a vb cu un avocat si ca are dreptul acesta.partajul nu e nicidecum pe terminate....
Fosta sotie se poate reintoarce oricand in locuinta dobandita in timpul casatoriei cu fostul sau sot.
Dvs. si copiii sunteti simpli tolerati in imobil de catre concubinul dvs., neavand niciun drept acolo.
Probabil doreste sa i se atribuie casa in natura in urma partajului si de aceea isi preconstituie o proba pentru proces.