avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... viitoare si fosta familie!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

viitoare si fosta familie!

Buna seara! iubitul meu este in partaj cu fosta sotie.eu locuiesc impreuna cu cei doi copii ai mei care avem domiciliu la el.ea a plecat din casa in urma cu trei ani.are dreptul sa se reantoarca in casa???va rooor un raspuns :*
Cel mai recent răspuns: giorgygeo , utilizator 18:59, 8 Mai 2012
depinde de cum se va solutiona partajul...practic momentan dv. cu copii sunteti doar luata in spatiu (adica aveti viza de flotant)
daca aceasta va opta pentru acel imobil este libera sa o faca...platindu-i fostului sot o sulta...asemenea situatia se aplica si in cazul iubitului dv....si el are acelasi drept ;)
Vrea sa se mute doar in vacanta scolara de Paste,doar asa ca spune ca a vb cu un avocat si ca are dreptul acesta.partajul nu e nicidecum pe terminate....
Fosta sotie se poate reintoarce oricand in locuinta dobandita in timpul casatoriei cu fostul sau sot.
Dvs. si copiii sunteti simpli tolerati in imobil de catre concubinul dvs., neavand niciun drept acolo.
Probabil doreste sa i se atribuie casa in natura in urma partajului si de aceea isi preconstituie o proba pentru proces.

nu nu se poate....decizia spusa de judecatorie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interzicere (restrictie) acces concubin in locuinta comuna Madriannn Madriannn Interzicere (Restrictie) acces concubin in locuinta proprietate comuna (50% -50 %) Pe scurt, am divortat de fosta sotie in 2019 dar ne-am separat definitiv in ... (vezi toată discuția)
Vinderea unui imobil atribuit sammy44 sammy44 Buna ziua. Daca mi se atribuie un imobil care face obiectul unui partaj si pt care sunt coproprietar cu fostul sot , pot sa-l vand singura fara acordul lui? ... (vezi toată discuția)
Impartire bunuri comune  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Sunt in divort si dupa ce voi termina divortul voi deschide o actiune de partaj. Am discutat cu fosta sotie si aceasta sustine ca nu o poate da nimeni afara ... (vezi toată discuția)