avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie de la tata-fiica unica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie de la tata-fiica unica

Sunt proprietar impreuna cu sotia al unui imobil pe care vreu sa il donez fiicei mele unice cu ocazia implinirii varstei de 18 ani. Pt ca fiica mea sa il poata vinde unor cumparatori prin programul prima casa.
As vrea sa stiu care e forma de donatie pe care ar trebui sa o folosim asfel incat sa evitam posibilitatea sa ca celor ce vor cumpara imobilul (de la fiica mea) sa le fie respins creditul.
multumesc anticipat pt raspuns,

Alte discuții în legătură

Donație în favoarea unui singur soț? Ssarmiss Ssarmiss Bună dimineața! Sunt nedumerit :) cu privire la următoarele: 1. Cum ar trebui să procedeze mama soției dacă vrea să îi doneze acesteia o sumă de bani ... (vezi toată discuția)
Donatie bani georgica3591 georgica3591 Inainte de casatoria cu fiica mea, ginerele meu a cumparat un apartament in totalitate cu credit de la banca. In momentul casatoriei cu fiica mea avea avea ... (vezi toată discuția)
Donatie, nu v/c, cu clauza de abitatie? soniarina soniarina Speta: 1. Tatal doreste sa/i doneze fiicei sale imobilul apartament in care locuieste. De asemenea, doreste sa continue a locui in apartmentul respectiv, pana ... (vezi toată discuția)