avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumut cu dobanda mare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumut cu dobanda mare

buna seara,acum 6 ani am achizitionat in rate un sistem de calcul de la [EDITAT] printr-un sistem de rate cu cardul EFG RETAIL,am terminat de platit ratele la zi si dupa cateva luni de la terminarea creditului primesc acasa o hartie ca pot scoate de pe acel card 28milioane(lei vechi) cu o dobanda de nush cat...eu avand nevoie de ei ca eram la facultate pe vremea accea iam scos si nici in ziua de azi nu am reusit sa termin creditul pt ca imi baga 3 comisioane aiurea de ex comision intarziere plata de 45lei,comision lunar de administrare cont 4.5lei si comision de depasire lita de credit 156lei si dobanda datorata este 80 lei...deci de la 28mil cat am scos acum am 60mil de dat inapoi.pot faCE CEVA SA SCAP DE ACEST CREDIT?
Ultima modificare: Luni, 26 Martie 2012
trope_doi, utilizator
Cel mai recent răspuns: davioforce , utilizator 10:06, 22 Martie 2012
citeste contractul pe care l-ai facut,si vezi care-i buba. Vezi daca respecta ei ce ai semnat.
mergi si cere-le explicatii cum de s-a ajuns suma de la 28 la 60,si sa-ti explice ei la litera,ca eu nu stiu ce ai facut acolo.
suma a ajuns de la 28 la 60 pt ca nu am platit la timp,adik plateam din 3 in 3 luni si miau bagat comisionu acela de 45lei pe fiecare luna...asa miau explicat ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mari probleme cu o societate de acordare credit consum-nebancara musati musati Buna seara, Am si eu o problema cu \"minunatii\" EFG RETAIL SERVICES IFN. In anul 2007 am achizitionat un laptop de la \"Depozitul de Calculatoare\" in ... (vezi toată discuția)
Card credit la efg floricel_1980 floricel_1980 am scos de pe card de credit de la EFG in 2008, 1800 lei si am platit ratele aproape in fiecare luna, iar acum am sold final 5400 lei, ei mi-au marit limita de ... (vezi toată discuția)
Ajutatima nu stiu ce sa fac sunt in faza de executare silita dana ial dana ial Buna,sunt si eu unul dintre nefericiti care au linie de credit cu garanti pe care no mai poate plati,ajutati-ma va rog cu niste sfaturi nu stiu ce sa mai fac ... (vezi toată discuția)