avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... va rog ajutor
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

va rog ajutor

pt activitate taxi neplatitor tva am avut venit estimat in 2011 de 5000 si am obtinut un venit mai mare decat cel declarat,ce declaratie trebuie sa depun si ce termen de depunere
va multumesc de raspuns!
Cel mai recent răspuns: iancuveronica , utilizator 19:51, 22 Martie 2012
Declaratia 220 :depun contribuabilii care au realizat venituri pe perioade mai mici decat anul fiscal,care au inregistrat pierderi ,care estimeaza ca vor avea venituri care difera cu cel putin 20% fata de anul fiscal anterior,odata cu declaratia privind venitul realizat;pana la 31 ian a anului fiscal depun contribuabilii care au schimbat determinarea venitului net pe baza de norme de venit cu cel in sistem real;Declaratia 200 se depune odata cu 220 daca activitatea nu s-a desfasurat pe intreg anul precedent, in alte conditii se depune pana la 25 mai inclusiv a anului curent pentru anul expirat pentru regularizarea veniturilor pe anul expirat; declaratia informativa 392B pt anul trecut pentru cifra de afaceri realizata la finele anului pt persoane neinregistrate in scopuri de TVa(cazul dvs);declaratia pt obligatiile de constituire si plata la Fondul de sanatate pe anul in curs pana la primul termen de plata a contributiei aferente veniturilor realizate,adica 25 martie a.c.Detalii privind continutul si modul de completare a declaratiilor gasiti pe site-ul ANAF-ului la fiecare declaratie in parte.
Scuze pentru figura zimbitoare aparuta e o greseala de tastare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce declaratii fiscale depune o intreprindere individuala platitoare de tva? eugenchri eugenchri Buna, sunt Intreprindere Individuala si as vrea sa stiu care sunt obligatiile mele fiscale, ce declaratii depun si la ce termen? Mentionez ca realizez venituri ... (vezi toată discuția)
Buna ziu borsosannamaria borsosannamaria Ma numesc Anamaria si sunt din judetul arad.Avem o intreprindere familiara.As dori sa aflu de la dumneavoastra ce acte sunt necseare pentru stabilirea ... (vezi toată discuția)
Pfa declaratii pe 2011 epopa epopa Buna ziua Fiul meu are din februarie 2010 PFA ca parchetar, cu norma de venit.A platit trimestrial impozit si CASS pt Sanatate pentru tot anul 2010. Va ... (vezi toată discuția)