avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Poker
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Poker

As vrea sa organizez concurs de poker intr-un bar fara taxa de participare, doar de dragul distractiei si cresterea numarului de clienti. As vrea sa stiu cat de legal este, as face si afisuri si nu stiu in ce masura as putea da premii, dar daca nu pot da legal premii asta e....le dau o bere:).
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Deschidere firma de concursuri online AlexandruDBv AlexandruDBv Buna seara, As fi interesat de niste sfaturi in legătură cu pasii de urmat pentru deschiderea unei firme de organizare de concursuri desfășurate ... (vezi toată discuția)
Jocuri de noroc bixt0nim bixt0nim buna ziua si la multi ani! in prezent detin un spatiu comercial cu jocuri distractive( biliard, darts). de o saptamana am adus si 2 mese poker si vreau sa va ... (vezi toată discuția)
Care este legislatia pentru realizarea de concursuri on-line cu premii? ContSters57298 ContSters57298 Buna ziua, As dori daca se poate niste informatii privitoare la realizarea unui concurs on-line cu premii. Firma noastra a beneficiat de un \\"lifting\\" de ... (vezi toată discuția)