avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Care este termenul legal de contestatie impotriva unei ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Care este termenul legal de contestatie impotriva unei dispozitii emise de ALOFM?

sunt in posesia unei dispozitii de la o ALOFM , in care, pe langa ceea ce-mi aduce la cunostiinta, specifica , si dreptul meu de a face contestatie in termen de 30 de zile.
acel termen este depasit, in momentul de fata.
dar, deoarece eu inca ma aflu in perioada de somaj,intrebarea mea este: am sau nu dreptul legal de a mai face contestatie .

consider ca mi-au fost lezate drepturile de a beneficia de o indemnizatie de somaj conform cu legea.

va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:41, 22 Martie 2012
Aveti dreptul de a face contestatie la decizia comunicata de catre ALOFM ... insa acest drept trebuia exercitat in perioada mentionata in decizie ... exercitarea acestui drept dupa expirarea acelei perioade de timp poate duce la respingerea contestatiei ca tardiv depusa sau prescrisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia de concediere / contestata -termen 22.08.2009 22.08.2009 Va rog frumos a-mi raspunde cit mai urgent la urmatoarea intrebare: Am o salariat care a beneficiat de somaj in urma deciziei de concediere individuala , la ... (vezi toată discuția)
Recurs pierdut inseamna contestatie la executare? ContSters83715 ContSters83715 am pierdut un litigiu de munca la recurs, la fond am castigat, am fost reintegrat, mi s-au platit salarii. Cand am pierdut... mi s-a pus in vedere de pe o zi ... (vezi toată discuția)
In cat timp se poate contesta o decizie de sanctionare disciplinara? josette2014 josette2014 Conform art.252 C.mun.: (5) Decizia de sanctionare poate fi contestata de salariat la instantele judecatoresti competente in termen de 30 de zile ... (vezi toată discuția)