avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajament de plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajament de plata

Buna ziua,
Societatea la care lucrez doreste sa ma trimita la un curs de formare profesionala si vrea sa imi faca un angajament de plata. In cazul in care plec de la ei in un an sa platesc cursurile.

Poate sa-mi faca angajament de plata???
Conform carei legii poate sa-mi faca angajamentul de plata???

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:28, 22 Martie 2012
Nu se face angajament de plata, ci se incheie un act aditional cu clauza de formare profesionala.

Art.196 alin.2 C.mun. prevede:
Modalitatea concretă de formare profesională, drepturile şi obligaţiile părţilor, durata formării profesionale, precum şi orice alte aspecte legate de formarea profesională, inclusiv obligaţiile contractuale ale salariatului în raport cu angajatorul care a suportat cheltuielile ocazionate de formarea profesională, se stabilesc prin acordul părţilor şi fac obiectul unor acte adiţionale la contractele individuale de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza contractuala in urma unui curs CiobanuAlexandru01 CiobanuAlexandru01 Buna ziua, In urma cu 2 luni m-am angajat la o firma ca si Ing. CNC, in urma discutiilor la interviu mi s-a spus ca o sa beneficiez de formare profesionala ... (vezi toată discuția)
Demisia - motiv imputabil conform contractului de munca mariusmures83 mariusmures83 Buna ziua, As avea o intrebare, legat de un contract individual de munca in care se stipuleaza \\\\" Salariatului ii revin in principal urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Act de formare profesionala anisu anisu buna ziua, am rugamintea sa imi spuneti in baza carui articol se intocmeste un act aditional de formare profesionala? multumesc mult (vezi toată discuția)