buna ziua am o problema
trebuie sa predau permisul(bucuresti)in urma unui proces pt viteza nelegala(fetesti)
dupa ce s-a terminat procesul , am sunat avocata si mi-a spus ca am pierdut din cauza ca grefiera nu a depus dosarul in timp(era chiar in ultima zi cand am fost la fetesti) si ca de acum sa astept instiintarea scrisa pt a preda permisul
asta se intampla in data de 30 octombrie(data de la care nu am mai condus)
dupa 15 zile am sunat avocata si am plecat la fetesti si am luat personal instiintarea dar nu e nici o data inscrisa pe ea
5 zile atrebuit sa plec cu serviciul in suceava(am zburat cu avionul)si azi dim m-am dus direct la udriste sa-l predau
cei de acolo mi-au spus sa vin luni sa-l predau dar ca e problema ca trebuia sa-l predau din mai!!!
ce se poate intampla si cum pot sa dovedesc ca nu am primit instiintarea scrisa?
puteam sa predau permisul fara instiintare?
ce sa fac ? da-ti-mi un sfat va rog!
cu mii de multumirii
Nu prea se intelege ce e cu procesul pierdut din vina grefierei.
Cred ca n-ati inteles bine.
Nu inteleg nici ce cauta luna mai daca pe 30 oct. s-a terminat procesul.
da recunosc am scris repede si am omis cate ceva
in 10 mai , politisti mi-ai dat pv cu suspendarea permisului de conducere pt depasirea vitezei legale in localitate
am facut contestatie am mers cu dovada de 15 zile dupa care am luat permisul inapoi
am fost citata la judecatoria fetesti pt proces pe care l-am pierdut ,in iunie( din nefericire nu mi-am luat avocat)
in 15 zile am facut recurs, am depus acea contestatie in ultima zi ,( fiind intr-o vineri iar grefiera a depus-o luni dupa termenul de 15 zile- acesta a fost raspunsul avocatei pt care am pierdut procesul)
totusi imi vine acasa o citatie ca urmatorul termen este pe data de 15 octombrie!!!!!!!!
avocata cere 2 saptamani ragaz ca sa verifice dosarul
obtine in data de 15 oct cu un nou termen in data de 30 oct!
in data de 30 oct sentinta ramane definitiva si irevocabila pt ca nu a fost depusa contestatia in timp , asa spune avocata(dosarul era de castigat pt ca radarul care m-a testat era in mers si nu in stationare)
avocata spune ca aveam 100% castig , tot dosarul in favoarea mea dar din cauza acelei cont . am pierdut
acum astept 15 zile si sun avocata(15 noiembrie)ca nu mai vine instintarea acea sa predau permisul)
plec la fetesti sa cer instintarea scrisa(pe care nu este trecuta nici o data) sa predau permisul
o iau joi 20 noiembrie merg sa predau permisul vineri si imi zic cei de acolo ca pana la 4 e program
acum urmeaza sa-l predau luni
cu mii de multumiri
problema se pune in felul urmator,cu toate ca este cam tarziu sa se mai poata face ceva,dar este bine sa stiti pe viitor,daca va mai loviti de astfel de cazuri...
...indiferent cand a depus grefierul dosarul,cererea de recurs poarta stampila instantei cu data in care ati depus-o dvs la registratura instantei respective,de aceea se si stampileaza orice cerere/plangere/contestatie,etc.tocmai ptr a se dovedi cand a fost ea depusa la dosar si ganditi-va ca grefierul putea sa o trimita si peste o saptamana ca doar in Romania fiecare face ce il taie capul,iar dvs nu aveati de unde stii cand a trimis-o,in plus nu stiu ce vi-a zis avocata,dar in termen de 15 zile (lucratoare) puteati face recurs,deci inclusiv ultima zi se ia in considerare,iar daca ultima zi in care puteati depune recursul,pica in zi de Duminica (zi nelucratoare),termenul se prelungea pana in prima zi de lucru urmatoare,din cate stiu eu...
daca intr-adevar aveati pe rol un dosar cu sanse mari de castig,atunci este pacat ca s-a terminat asa,dar omul din greseli invata si pe viitor veti fi mai atenta,iar daca nu ar exista si esecurile,nu am mai stii sa apreciem ”victoriile”...
Confirm faptul ca trebuia sa fie inregistrat vineri chiar daca a fost predat luni. Undeva este o hiba si cred ca la avocat este acea hiba ca nu a depus in timp util documentul. Pacat ca s-a finalizat asa.