avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bani imprumutati si nerestituiti.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bani imprumutati si nerestituiti.

Buna ziua.

Am si eu o problema si as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta. Mama mea a imprumutat niste bani unei prietene in anul 2009(in septembrie). Nu este o suma mare dar e mai bine sa fie restituita decat nu. Acum prietena refuza sa mai restituie banii. Dupa incercari nenumarate anul trecut, si dupa ce am reusit sa o si inregistrez recunoscand ca a luat banii dar ca nu are de unde sa ii dea inapoi, mama mea a murit in toamna anului trecut. Am si un martor care a asistat la toata povestea cu imprumutul banilor.

Credeti ca as putea face actiune impotriva acestei persoane? si daca da, ce anume ar trebui sa fac mai exact. Repet suma nu este foarte mare, astfel ca nu prea am cum sa imi angajez un avocat.

multumesc
Daca nu aveti nici un inscris in sensul celor afirmate de dvstra nu mai sant sanse sa va recuperati banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut fara contract Lulica Lulica Imprumut fara contract Vad in ultima vreme o \"hartuire\" din partea bancilor pentru justificarea unor sume platite sau primite in conturile personale. Daca, ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati fara contract Viano72 Viano72 La multi ani tuturor,acum trei ani am imprumutat o suma mare de bani unei persoane apropiate.Dupa aproximativ un an a inceput sa restituie din suma inapoi dar ... (vezi toată discuția)
In contractul de vanzare cumparareal locuintei sant trecut eu ... chereches.alexandru chereches.alexandru In contractul de vanzare cumparareal locuintei sant trecut eu si sora mea cu cate 1/2 parti fiecare,iar sora mea nu vrea sa imi restituie partea ei de 1/2 ... (vezi toată discuția)