avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... taxe contract prestari servicii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

taxe contract prestari servicii

In urma incheierii unui contract de prestari servicii intre persoana juridica si persoana fizica salariata, al carui obiect de activitate este recrutarea pe plan local de potentiali candidati pentru cursuri de instruire la diverse cursuri, ce taxe revin in obligatia beneficiarului - persoana juridica. Mentionez ca prestatorul are studii profesionale sau medii, este salariat si realizeaza acest venit o singura data pe an.
Credeti ca acest tip de venit se incadreaza la venituri de natura profesionala? Unde este definita aceasta categori de venituri?


multumesc mult pentru ajutor

Alte discuții în legătură

Medic nefrolog/contract de prestari servicii luciamanta luciamanta Buna seara. Imi puteti spune, va rog frumos, un medic nefrolog poate incheia un contract de prestari servicii cu o unitate de dializa privata daca respectivul ... (vezi toată discuția)
Contract civil dana manea dana manea lucrez intr-o institutie publica. de carand am angajat pe cineva cu contract civil. nu stiu cum il platim. are o remuneratie bruta de x lei din care viram 10% ... (vezi toată discuția)
Studii consilier orientare privind cariera cor 242306 Mira_A Mira_A Va rog frumos sa-mi spuneti cat mai repede posibil daca pentru incheierea unui contract de munca cu Functia (meseria) Consilier orientare privind cariera ... (vezi toată discuția)