avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Formular A2 pentru eliberare bilete de calatorii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Formular A2 pentru eliberare bilete de calatorii pentru persoanele cu handicap

De unde se poate descarca acest formular : Formular a2 pentru eliberare bilete de calatorii pentru persoanele cu handicap ?

Multumsc anticipat ptr. link
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 10:35, 23 Martie 2012
cine v-a cerut acest formular? eu nu am auzit de el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilete transport persoana cu handicap anitsirc anitsirc Buna ziua! Sunt asistent personal al fratelui meu care are handicap grav. Ma aflu in urmatoarea situatie: Am venit de la Botosani la Bucuresti, apoi ... (vezi toată discuția)
Bilete cfr legea 189/2000 odishor odishor Buna ziua Mama mea este beneficiara la legii 189/2000, in acest an a primit 6 calatorii dus intors cl.1, pe cuponul de pensii din luna dec si ianuarie ... (vezi toată discuția)
Bilete transport handicap si bilete transport pensie invaliditate Ceraselatudose@gmail.com Ceraselatudose@gmail.com Se pot folosi ambele seturi de bilete transport auto (6+6) primite de la indemnizatia de handicap(6) si de la pensia de boala 6 bilete.? . (vezi toată discuția)