avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sunt oare valabile listele de intretinere neverificate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sunt oare valabile listele de intretinere neverificate si nesemnate de un cenzor si un presedinte ?

Sunt oare valabile listele de intretinere neverificate si nesemnate de un cenzor si un presedinte ?
Pot fi contestate in instanta ?

Cel mai recent răspuns: sanda64 , utilizator 18:10, 23 Martie 2012
Dar de ce nu aveti,nu sunteti in stare sa va organizati ?
zawitzky a scris:

Pot fi contestate in instanta ?

Normal ca nu sunt legale listele afisate atata timp cat nu au semnatura Cenzorului si a Presedintelui.plus stampila Asociatiei.Dar sunt afisate fara nicio semnatura la avizierul scarii/scarilor?
Nu aveti Cenzor sau Presedinte?

eu am o asoc mica , numai cu "sefi mari, mari ", am pres si cenzor alesi (legislatia te obliga ) care nu au timp ptr verificari . De 4 ani fac listele , le semnez si pun stampila (desemnata ptr admin ) si trimit listele cu fluturas cu chelt pe toate apart, pe e-mail la toti proprietari . Pana acum au trimis bani in cont si nu au fost discutii. Sper ca nu este un propr din bloc, deoarece luna trecuta au platit f mult la intretinere.
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2012
sanda64, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cenzor asociatie de proprietari-urgent irinaalina irinaalina Buna ziua, Sunt cenzor la o Asociatie de Proprietari infintanta de curand. Acum cateva ore am constatat ca s-a afisat prima intretinere . Lista nu este ... (vezi toată discuția)
Tabelul cu cotele de intretinere se semneaza si de presedintele asociatiei ? Lidia2012 Lidia2012 In mod repetat, tabelul cu cotele de intretinere pe apartamente afisat, apare semnat NUMAI de administrator si de cenzor. Lipseste semnatura Presedintelui ... (vezi toată discuția)
Afisare lista intretinere mihalache70 mihalache70 Buna ziua, In blocul unde locuiesc, lista de intretinere lunara se afiseaza dupa data de 30 a lunii, in momentul platii la casierie neavand la cunostinta de ... (vezi toată discuția)