Parintii tatalui meu au o casa. Dupa moartea bunicii mele s-a facut succesiunea intre cei 3 frati si bunicul (doar pe partea bunicii s-a facut succesiunea in 1995). Intre timp a decedat un frate si sotia acestuia, dar a ramas un copil minor. Bunicul si celalat frate vor sa-i dea tatalui meu partea. Pot sa fac pe partea care a ramas cadastru si act de vanzare-cumparare sau donatie? Prin notariat sau prin judecatorie?
Dezbateti si succesiunea dupa fratele decedat si sotia acestuia. la mostenirea lor va veni copilul minor care va trebuie reprezentat de un tutore, numit de instanta de tutela de la domiciliul reprezentatului legal. Apoi faceti partajul. Si se va cadastra si intabula.
Mostenire
laura_copaci
Am si eu o problema in legatura cu mostenirea mai exact bunicul meu a murit in 1983 ,dupa moartea lui averea sa impartit intre bunica mea ,tatal meu si fratele ... (vezi toată discuția)
Succesiune
idhiticas
Buna ziua. Pe scurt: am fost 4 frati, (2 surori si 2 frati), iar in prezent suntem 3, o sora decedat in 1997. Mama noastra a decedat si dansa in 2011. Noi, ... (vezi toată discuția)
Succesiunea
cristache paula
va rog mult ajutati-ma cu unele nelamuriri.
mama mea vrea sa deschida succesiunea dupa bunicul meu ,si nu stiu ce parte ii revine ei.
bunicul meu a avut 4 ... (vezi toată discuția)