avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare CIM

Buna ziua,
un salariat are zile libere fara plata in perioada 20.02.2012-16.03.2012, iar cu data de 17.03.2012 i-a incetat CIM. Incetarea CIm ii este inregistrata in revisal insa perioada cu zile libere neplatite nu este inregistrata. Aceasta perioada se considera suspendare cim si trebuia inregistrata in revisal? daca da, ce se mai poate face la aceasta data, cand CIM este deja desfacut.

multumesc anticipat,
cu stima,
A. Stancioi
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:22, 28 Martie 2012
Nu se mai poate face modificari dupa ce s-a incetat c.i.m. in REVISAL ... eu asa am procedat, am anulat incetarea c.i.m., am inregistrat suspendare si apoi am operat din nou incetarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara salar Andrei Gica Andrei Gica Durata unui concediu fara salar se masoara in zile calendaristice sau in zile lucratoare? (vezi toată discuția)
Incetare suspendare contract plus mobile plus mobile Buna ziua, am suspendat un contract din data de 01.02.2012-16.03.2012, cum se face pentru ca acest contract sa fie activ deoarece el apare tot ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare si inregistrare incetare contract in revisal cris2279 cris2279 O salariata revine din co crestere copil (2 ani) la data zz. La data zz-1 ea face cerere pentru reluarea activitatii incepand cu zz si in acelasi timp isi ... (vezi toată discuția)