avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reparatie acoperis bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reparatie acoperis bloc

este obligata asociatia de locatari sa mi repare acoperisul la ultimul etaj si casa scarii? cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: silviu_n , utilizator 00:58, 25 Martie 2012
Terasa condominiului reprezinta parte comuna a carei intretinere si reparatie implica responsabilitatea asociatiei de proprietari
Sesizati oficial presedintele de asociatie care in interesul general al proprietarilor si pentru asigurarea bunei functionari a partilor comune constructii/instalatii din condominiu detine autoritatea si competenta sa dispuna masurile necesare
Sa spunem ca „sesizat oficial” inseamna „in scris”, in dublu exemplar, din care pe unul sa va confirme primirea (cu nume, data si semnatura) presedintele sau administratorul.
Este bine, in opinia mea, sa mentionati in sesizare ca vi se degradeaza zugraveala si ca, in cazul in care nu se vor efectua reparatiile necesare, intentionati sa le faceti pe cont propriu urmand sa recuperati banii in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie acoperis enaf enaf Locuiesc la bloc, ultimul etaj si de la terasa, in zona pluvialului dupa fiecare ploaie apar infiltatii, mucegai si pete neplacute pe tavan. De cca 5 ani am ... (vezi toată discuția)
Cum dau in judecata asociația de proprietari? Gabriela ograzeanu Gabriela ograzeanu Am cumparat un apartament la ultimul etaj in rate anul trecut.din ianuarie a inceput sa imi apara igrasie pe un perete la baie. De două luni s-a extins la ... (vezi toată discuția)
Contact asociatie de proprietari + administratie Alexandra Chicos Alexandra Chicos Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie; nu reusesc sa gasesc pe Google unde as putea sa ma adresez sau sa gasesc cum pot instiinta Asociatia de ... (vezi toată discuția)