avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cum se poate stramuta un teren intravilan dintr-un ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cum se poate stramuta un teren intravilan dintr-un judet in altul ?

Cum ás putea muta un teren intravilan de 2000 mp dintr-un judet in alt judet ?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 04:40, 24 Martie 2012
Nu cred ca veti reusi asa ceva.
Ar trebui sa se mute granita judetului respectiv si acest lucru se face prin act normativ.
cu roaba:D
cred ca vorbiti de un schimb sau vb lui Claudiu ..o extinere a judetului Ilvof pana la suceava
Îmi place nespus de mult ideea cu roaba, dar poate că întrebarea îşi are vreun interes legal, motivat. Prin urmare, aş arăta că există O. 534-2001 privind introducerea cadastrului general(acest ordin a fost puţin modificat, pe ici, pe colo). La pct. 4 , respectiv delimitarea cadastrală a UAT, se descriu cazurile posibil existente-când limitele dintre ele nu mai corespund, când există suprapuneri, când traversează hotarul o pădure, un râu.
Dacă d-l care a întrebat, este pe hotar, între 2 UAT, atunci poate întreba la primărie care este situaţia, dacă s-a făcut limitarea administrativă, calculele coordonatelor de hotar.etc.
Dacă acestă situaţie s-a lămurit, atunci rămâne valabilă "roaba"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor cadastru elenajaad elenajaad Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Am mostenit un teren agricol pe care doresc sa il vand. In urma unor redelimitari ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! părinții mei au 85 ani și terenul pe care îl ... sarbe sarbe Bună ziua! Părinții mei au 85 ani și terenul pe care îl dețin îl îngrijesc eu cu familia. Au o casă pe un deal și 30 arii teren intravilan ... (vezi toată discuția)
Contencios administrativ teritorial si fiscal liviu10cta liviu10cta Detin un teren extravilan la care am platit impozit la primarie de pe raza unitatii administrative respective. Dupa cca 10 ani, primesc o adresa de la o ... (vezi toată discuția)