avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua! Părinții mei au 85 ani și terenul pe ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua! Părinții mei au 85 ani și terenul pe care îl ...

Bună ziua! Părinții mei au 85 ani și terenul pe care îl dețin îl îngrijesc eu cu familia. Au o casă pe un deal și 30 arii teren intravilan ,imprejmuit cu gard de plasă de sârmă și în loc de stâlpi este și câte o răchită ici și colo rămasă spune tata de când era mic, pentru a nu fi probleme de mejduire ( nu se pot muta ca și stâlpii). În urmă cu o lună am găsit tăiate rachitele la nivel cu solul și rămase în gard ,având grosimea și de peste 40 diametrul, fiind un razvor acestea trag și plasa în jos ,deci gardul e compromis. Am întrebat vecinul dacă el le a tăiat și a recunoscut ,motivând că nu e mejda pe acolo.Mentionez că s a facut cadastrarea prin 2019 de către primărie, și atunci nu a avut obiecții. Am făcut sesizare la poliție, și am primit răspuns că a fost amendat cu 200 lei ,pentru injurii și jigniri ,în privința distrugerii gardului ,nimic. Ce pot să fac, unde se încadrează, la penal? Bătrânul nu e deplasabil ,pot să acționez eu în numele lui? Vă mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Legislație gard vecini UnOmRezonabil UnOmRezonabil Am curtea împrejmuită cu un gard din cărămidă, de 30cm grosime, si 1,80 înăltime, construit în întregime pe proprietatea mea, este al meu în ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma confrunt si eu cu un caz. sunt proprietara unui ... petronia acatrinei petronia acatrinei buna ziua, ma confrunt si eu cu un caz. sunt proprietara unui teren, pe care l-am delimitat cu tarusi pentru a face o imprejmuire in viitor, terenul fiind ... (vezi toată discuția)
Am un stâlp de curent pe teren, vreau sa fac un gard, cum procedez ... sgp. sgp. Am un stâlp de curent pe teren.vreau sa fac un gard.cum procedez .bag stâlpul în curte sau las stâlpul afara gardului asta însemnând sa pier d 2 metri de ... (vezi toată discuția)