avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua, ma confrunt si eu cu un caz. sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua, ma confrunt si eu cu un caz. sunt proprietara unui ...

buna ziua, ma confrunt si eu cu un caz. sunt proprietara unui teren, pe care l-am delimitat cu tarusi pentru a face o imprejmuire in viitor, terenul fiind destul de mare, implica costuri mari .. vecinul meu binevoitor si-a taiat 2 arbori imensi si si-a asezat frumos toate crengile pe yerenul meu pentru a -mi bloca mie accesul. el este situat in capatul ulitei, fiind ultima casa, iar gradina mea este fix in capatul acestei ulite. cu masina eu din acest drum intru direct pe terenul meu. nu a fost niciodata gard intre noi, acolo au fost bunicii mei care s-au inteles cu parintii lui fiind frati, sa foloseasca si ei calea de acces de pe terenul meu. deci din drum, pe langa casa lui, fac un cot de 90 de grade si merg acasa. ei mi-au blocat aceasta cale de acces cu crengi, sunt foarte recalcitranti, eu sunt mereu la 112 sa ma ajute sa ies pentru ca mi-e frica, si de o saptamana, cei doi frati au construit pe calea mea de acces la o distanta de 3 metri fata de gardul lor care este si limita proprietatilor, un gard cu muuulti stalpi din teava groasa doar pentru a nu imi mai permite mie sa trec. Unde ii pot incadra in legi va rog, pentru ca urmeaza sa le fac plangeri penale?

multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:26, 17 August 2023
Faceti plangeri penale, nu mai stati. Imprejmuiti terenul macar cu plasa de sârmă.
Ultima modificare: Joi, 17 August 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme reabilitare ulita Paulapaul Paulapaul Cer scuze pentru exprimare, dar nici nu stiu cum sa pun problema ca sa se inteleaga cat mai bine. Vreau sa intreb : La tara pentru reabilitarea unei strazi ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața. am si eu o problema. părinții mei au un teren ... marialixa marialixa Bună dimineața. Am si eu o problema. Părinții mei au un teren cumpărat la tara prin anii 80. Terenul este vecin cu o ulita comunala ce deservește drept ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului danfery danfery buna ziua. de aproximativ 15 anu ma ocup de ingrijirea spatiului verde din spatele blocului unde locuiesc, eu locuid la parter. acu ceva timp, in urma unor ... (vezi toată discuția)