cu un certificat de grefa pot obtine de la biroul de carte funciara o hartie prin care sa demonstrez ca sotia tatalui(care este decedat )are sau a avut o locuinta cumparata cat au fost concubini.aceasta hartie imi trebuie in instanta pt stabilirea succesiunii.cum trebuie sa procedez?
Se face o cerere la cartea funciara pentru a se afla mai intai daca este deschisa carte funciara pentru imobilul din str... dupa obtinerea numarului de carte funciara se solicitas un extras de informare (cu sau fara certificat de grefa) de la cartea funciara prin care se solicita numele proprietarului de la adresa respectiva.
Insa pentru a face dovada ca fosta concubina a cumparat un apartament cu defunctul in timpul copncubinajului trebuie deschis un proces separat in acest sens , care suspenda dosarul succesoral pana la stabilirea masei succesorale. Angajati un avocat .
Daca exista dovada cumpararii acelei proprietati de catre concubina, in perioada cand nu covietuiau in concubinaj, cred ca va luptati cu morile de vant. "Nu ravniti la bunul altuia".
Dovada tribunal
loredana69
tatal meu inainte de a se casatori cu cea de a doua sotie(in concubinaj)a cumparat pe numele acesteia o garsoniera.aceasta nu recunoaste acest fapt .unde ma ... (vezi toată discuția)