tatal meu inainte de a se casatori cu cea de a doua sotie(in concubinaj)a cumparat pe numele acesteia o garsoniera.aceasta nu recunoaste acest fapt .unde ma pot adresa sa pot scoate o hartie care sa arate ca aceasta garsoniera inca o detine(sau macar ca a avut o)sotia lui.sunt in proces de stabilire a succesiunii iar aceasta dovada(ca are sau a avut o garsoniera pe numele ei)imi trebuie in instanta sa pot dovedi ce s a facut cu anumite sume de bani si sa dovedesc ca are o locuinta.stima!
Solicitati instantei de judecata sa faca adresa la organele fiscale precum si la cartea funciara. Puteti solicita un certificat de grefa care va va ajuta sa obtineti dv personal aceste dovezi.
Certificatul de grefa il obtineti de la instanta de judecata iar acele dovezi se obtin dupa cum am mentionat de la organul fiscal si de la cartea funciara.
dar daca aduc in instanta de la asociatia de propietari unde are (sau a avut )aceasta locuinta o hartie cu datele din cartea de imobil ?este valabila?sunt la recurs cu acest proces si doresc sa am aceasta dovada pana la inceperea acestui recurs.
Dumneavoastra puteti depune la dosar orice dovada, inclusiv copii ale documentelor aflate la asociatia de proprietari.
Instanta este cea care decide valabilitatea dovezilor sau legatura acestora cu speta.
Harap alb caut furnica
vymana
Basmele si povestile copilariei, isi fac loc in viata de zi cu zi si se impletesc cu realitatea halucinant de bine. In urma cu 12 ani am platit integral o suma ... (vezi toată discuția)