avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... dovada tribunal
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

dovada tribunal

tatal meu inainte de a se casatori cu cea de a doua sotie(in concubinaj)a cumparat pe numele acesteia o garsoniera.aceasta nu recunoaste acest fapt .unde ma pot adresa sa pot scoate o hartie care sa arate ca aceasta garsoniera inca o detine(sau macar ca a avut o)sotia lui.sunt in proces de stabilire a succesiunii iar aceasta dovada(ca are sau a avut o garsoniera pe numele ei)imi trebuie in instanta sa pot dovedi ce s a facut cu anumite sume de bani si sa dovedesc ca are o locuinta.stima!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:30, 24 Martie 2012
Solicitati instantei de judecata sa faca adresa la organele fiscale precum si la cartea funciara. Puteti solicita un certificat de grefa care va va ajuta sa obtineti dv personal aceste dovezi.
de unde pot lua acest certificat de grefa?eu de unde pot obtine aceste dovezi?
Certificatul de grefa il obtineti de la instanta de judecata iar acele dovezi se obtin dupa cum am mentionat de la organul fiscal si de la cartea funciara.
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2012
Carmen Chitu, Avocat
dar daca aduc in instanta de la asociatia de propietari unde are (sau a avut )aceasta locuinta o hartie cu datele din cartea de imobil ?este valabila?sunt la recurs cu acest proces si doresc sa am aceasta dovada pana la inceperea acestui recurs.
Dumneavoastra puteti depune la dosar orice dovada, inclusiv copii ale documentelor aflate la asociatia de proprietari.
Instanta este cea care decide valabilitatea dovezilor sau legatura acestora cu speta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu un certificat de grefa pot obtine acte de carte funciara pentru a dovedi ca un imobil intra in masa succesorala? loredana69 loredana69 cu un certificat de grefa pot obtine de la biroul de carte funciara o hartie prin care sa demonstrez ca sotia tatalui(care este decedat )are sau a avut o ... (vezi toată discuția)
Cum dovedesc că am deținut un imobil și câți bani am obținut la vânzarea lui? am pierdut actele CristiGafita CristiGafita Buna seara Am deținut o garsoniera la Onești prin 1997 pe care am vândut o .Nu mai am actele garsonierei și nici dovada că am vândut o și câți bani am ... (vezi toată discuția)
Harap alb caut furnica vymana vymana Basmele si povestile copilariei, isi fac loc in viata de zi cu zi si se impletesc cu realitatea halucinant de bine. In urma cu 12 ani am platit integral o suma ... (vezi toată discuția)