avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum dovedesc că am deținut un imobil și câți bani ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum dovedesc că am deținut un imobil și câți bani am obținut la vânzarea lui? Am pierdut actele

Buna seara Am deținut o garsoniera la Onești prin 1997 pe care am vândut o .Nu mai am actele garsonierei și nici dovada că am vândut o și câți bani am luat pe ia .Mi-ar trebui sa dovedesc într-un proces că am avut o sumă de bani când am cumpărat un apartament in Iași în 2000 Va mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:20, 3 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai simplu, puteti obtine un duplicat de la notarul la care ati incheiat tranzactia. Daca nu mai stiti care este acesta, adresati-va Camerei Notarilor.

Apoi, mai este cartea funciara etc.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dovada ca ati detinut imobilul obtineti de la autoritatea fiscala responsabila
Dovada ca ati instrainat imobilul obtineti de la notarul care a incheiat formalitatile de tranzactonare drept de proprietate bun imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa verific o garsoniera la cumparare mariuscilin mariuscilin BUNA ziua Doresc sa cumpar o garsoniera si nu stiu foarte bine procedurile de verificare cum ma pot asigura ca ,garsoniera nu este ipotecata , este achitata ... (vezi toată discuția)
Dovada inatacabila la partaj? dorin_bi dorin_bi Buna ziua, In 1995 m-am casatorit, eu avand o garsoniera ca unic proprietar. In 2001 am vandut aceasta garsoniera si A DOUA ZI am cumparat ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort sorin2holban sorin2holban Buna ziua, Am si eu o problema. Am divortat, iar acum urmeaza partajul. Inaintea casatoriei cu sotia de care am divortat, am detinut o garsoniera, bun ... (vezi toată discuția)