avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... test de paternitate si pensie alimentara!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

test de paternitate si pensie alimentara!

Buna dimineata, ma puteti ajuta si pe mine intr-o problema foarte incurcata ?Acum 5ani,am cunoscut un barbat cu foarte multe probleme,nedivortat dar sotia plecase de mult de la el,3copii dintr-e care unul la luat cu ea,doi ia lasat la parintii lui.Mentionez ca ne-am cunoscut in Italia,unde munceam amindoi.Am trait in concubinaj,si din relatia noastra a rezultat o fetita pe care el nu a vrut sa o recunoasca.Acum eu m-am intors in Rominia cu copilul,el a ramas acolo,lucreaza cu acte in regula,nici la ora actuala nu este divortat,copii lui ii creste in continuare mama lui,sintem in relatii cordiale.Eu totusi as dorii sa-l dau in judecata ptr peternitatea copilului,si ptr pensie alimentara.El a spus ca nu-i poate face legea nimic,el nu se va prezenta la nici un test,asa este?Nu exista nici o lege prin care sa oblige acesti parinti sa-si recunoasca propriul copil?O prietena ma invata sa ii iau 2-3fire de par,ptr a face testul,se accepta astfel de probe?Va rog sa ma indrumati pe drumul bun,e totusi existenta unui copil la mijloc,si el nu a facut altceva decit sa-si razbune esecul casniciei pe noi. Avem vre-o sansa sa ne facem dreptate , copilul meu sa aiba un viitor , fara sa poarte stigmatul copil din flori? Va multumesc anticipat!Pirvu Anina.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:37, 24 Noiembrie 2008
Il puteti da in judecata si chiar daca nu se prezinta la judecata se poate pronunta o hotarare judecatoreasca.
In acelasi proces se va putea stabili si pensia de intretinere.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt însărcinată și despărțită , dacă dumnezeu ma ajuta ... AnamariaA1 AnamariaA1 Sunt însărcinată și despărțită , dacă Dumnezeu ma ajuta sa duc sarcina pana la capăt și nu doresc sa trec in acte numele tatălui deoarece nu vrea ... (vezi toată discuția)
Daca mor maine ce se intampla cu copilul meu? Alina_za Alina_za Buna ziua Relatez si eu pe scurt poveste mea: acum 3 ani l-am cunoscut pe tatal fetitei mele, dupa ce am stat impreuna cam 6 luni eu am ramas gravida. El nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma unei relatii de cateva luni cu un barbat cu ... Mihaela Abrudan Mihaela Abrudan Buna ziua! In urma unei relatii de cateva luni cu un barbat cu care nu an fost casatorita am un copil pe care tatal a refuzat sa il recunoasca. Timp de 5 luni ... (vezi toată discuția)