Buna dimineata, ma puteti ajuta si pe mine intr-o problema foarte incurcata ?Acum 5ani,am cunoscut un barbat cu foarte multe probleme,nedivortat dar sotia plecase de mult de la el,3copii dintr-e care unul la luat cu ea,doi ia lasat la parintii lui.Mentionez ca ne-am cunoscut in Italia,unde munceam amindoi.Am trait in concubinaj,si din relatia noastra a rezultat o fetita pe care el nu a vrut sa o recunoasca.Acum eu m-am intors in Rominia cu copilul,el a ramas acolo,lucreaza cu acte in regula,nici la ora actuala nu este divortat,copii lui ii creste in continuare mama lui,sintem in relatii cordiale.Eu totusi as dorii sa-l dau in judecata ptr peternitatea copilului,si ptr pensie alimentara.El a spus ca nu-i poate face legea nimic,el nu se va prezenta la nici un test,asa este?Nu exista nici o lege prin care sa oblige acesti parinti sa-si recunoasca propriul copil?O prietena ma invata sa ii iau 2-3fire de par,ptr a face testul,se accepta astfel de probe?Va rog sa ma indrumati pe drumul bun,e totusi existenta unui copil la mijloc,si el nu a facut altceva decit sa-si razbune esecul casniciei pe noi. Avem vre-o sansa sa ne facem dreptate , copilul meu sa aiba un viitor , fara sa poarte stigmatul copil din flori? Va multumesc anticipat!Pirvu Anina.