avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCC vechime in specialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCC vechime in specialitate

Buna seara,
Conform OUG nr. 148/2005, privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului, art. 18, alin. (7) modificat prin nr. OUG nr. 124/2011, pct. 17:"Perioada concediului pentru cresterea copilului in varsta de pna la 2 ani sau de pana la 3 ani in cazul copilului cu handicap constituie vechime in munca si in serviciu, precum si in specialitate si se are in vedere la stabilirea drepturilor ce se acorda in raport cu acestea."
Iar in cazul in care acest concediu constituie vechime in specialitate cum se va proceda cu evaluarea unui angajat pentru perioada cat a fost suspendat pentru cresterea copilului? Promovarea se face cu examen sau din oficiu?
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 24 Martie 2012
Acea prevedere a intrat in vigoare la data de 01.01.2012 ... nu se aplica retroactiv .

Promovarea se va face cu examen si nu din oficiu , daca este vorba despre sectorul bugetar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de ccc este vechime in specialitate - se aplica si in cazul meu oug nr. 124/2011? alia2 alia2 Buna ziua, In perioada noiembrie 2009 - august 2011 am beneficiat de concediul de crestere copil pana la doi ani. Stiu ca la sfarsitul anului 2011 a aparut ... (vezi toată discuția)
Modificarea sporului de vechime lacramioara-elena lacramioara-elena buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca perioada 01.03.2004-27.12.2005 de concediu crestere copil, se ia in considerare la modificariea sporului de vechime( ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate sburlea corina sburlea corina Buna seara. Va rog sa-mi spuneti daca perioada in care am fost in concediul de cresterea copilului, respectiv 29.04.2010-15.02.2012, constituie vechime in ... (vezi toată discuția)