avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare cumpararii unei societati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare cumpararii unei societati

Buna seara! As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru cumparea unei societati comerciale.Cu ce acte trebuie sa ne prezentam efectiv in fata notarului.
Multumesc anticipat!

Deasemenea ,as dori sa stiu ce acte sunt necesare si pt deschiderea unui punct de lucru si pasii care trebuie urmati.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 21:25, 23 Martie 2012
Nu este necesar sa mergeti la un notar. Cesiunea se poate face si printr-un avocat acesta ocupandu-se de redactarea actelor, inclusiv certificarea acesora precum si de procedurile in fata ONRC
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2012
Carmen Chitu, Avocat
Cumpararea unei societati asa cum o definiti dvs. este de fapt o transmitere de parti sociale. Documentele necesare le gasiti pe site-ul registrului comertului - formalitati - persoane juridice - pct. 31.
Pentru deschiderea unui punct de lucru intocmiti documentele prevazute la punctul 49.
Se intocmesc documentele si reprezentantul legal al societatii le depune la registrul comertului.
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura vanzare firma simina carmen simina carmen Buna ziua, Revin la d-voastra in speranta primirii unui sfat competent in rezolvarea urmatoarei situatii: Fiul meu cel mare are un SRL la care este unic ... (vezi toată discuția)
Cesiune la parti sociale - temeiul in lege si restrictii? Ligr Ligr Salut, am cautat si am rascolit, dar totusi nu am gasit raspunsul, asa ca incep o tema noua: Intrebarea: care e temeiul legislativ pentru o cesiune la ... (vezi toată discuția)
Cesiune Alexandru Arsu Alexandru Arsu Buna seara, Intampin urmatoarea problema: Se da un SRL cu asociat unic si 4 persoane implicate in aceasta poveste. A este primul asociat. Pe 01.05 acesta ... (vezi toată discuția)