avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Organizare concert
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Organizare concert

Buna ziua!

Ma intereseaza sa stiu daca pot organiza legal, ca persoana fizica un concert in aer liber. Si daca da, in ce conditii.

Nu stiu daca am postat unde trebuie. Daca am gresit va rog sa ma scuzati!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:40, 24 Martie 2012
Nu puteti organiza activitati de acest gen ca persoana fizica. Trebuie sa aveti infiintat un ong sau o societate comerciala pentru ca trebuie sa indepliniti anumite conditii organizatorice, sa incasati venituri din bilete si abonamentele de acces si sa platiti anumite taxe si impozite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate comerciala pentru organizare evenimente Lupisor Lupisor Am un ONG, are 4 ani peste 200 de proiecte organizate. In statut am trecut ca una dintre actiunile prevazute este si infiintarea unei societati comerciale ... (vezi toată discuția)
Taxe aplicabile biletelor la un eveniment Sdragos Sdragos Buna ziua, as dori sa organizez impreuna cu alte 3 persoane fizice un eveniment (petrecere) cu acces pe baza de bilete pentru ~300 de persoane. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Imi raspunde si mie cineva? organizare spectacol gabitza1980 gabitza1980 Buna seara.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: eu si sotul meu suntem solisti de muzica populara.Vrem sa organizam un spectacol pe 20 iulie in satul sotului ... (vezi toată discuția)