avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi chirias
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi chirias

Buna tuturor. Va prezint succint un caz al unor chiriasi (familie cu 2 copii mici) cu contract de inchiriere sub semnatura privata. Proprietara doreste sa vanda apt in curand. Viitorul proprietar e obligat sa respecte clauzele contractuale pana la data incetarii contractului de inchiriere? Inclusiv cuantumul chiriei? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters21743 , utilizator 16:31, 25 Martie 2012
Da, aveti dreptate. M-am grabit scriind si era si tarziu in noapte. Chiria face parte din obiectul contractului, iar fiecare parte are o obligatie sau un drept corelate cu chiria. Multumesc pentru lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, mai jos va prezint un contract de inchiriere si va ... anicagrecu anicagrecu Buna ziua, Mai jos va prezint un contract de inchiriere si va solicit parerea, unele articolo par abuzive, este ok de semnat? Multumesc CONTRACT DE ... (vezi toată discuția)
Locatiune Roxana alina  Stancu  Roxana alina Stancu Buna ziua. Dobanditorul unui imobil inchiriat chiar nu are nici o posibilitate de a rezilia locatiunea anterior implinirii termenului?? Contr ii este opozabil ... (vezi toată discuția)
Chiriașii imobilului cumpărat refuză încheierea unui contract scris cu mine, noul proprietar. cum îi pot obliga? Gabriela1982E Gabriela1982E In luna octombrie am cumparat un apartament despre care am fost informata ca are persoane in chirie. Intre fostul proprietar si chiriasi exista un contract de ... (vezi toată discuția)