Buna ziua,
Am semnat un contract de inchiriere pe o durata de 3 ani de zile, iar una din clauze prevede faptul ca, in cazul in care parasesc imobilul inaintea termenului sant obligat sa platesc intreaga valoare a contractului. Contractul este semnat intre 2 persoane fizice. Intrebarea mea este care este probabilitatea de castig in instanta in cazul in care eu nu mi mai pot permite sa platesc chiria dupa o anumita perioada de timp,ma poate obliga sa platesc intreaga suma?
Va mutumesc!
In conformitate cu art. 1270 Cod civil, contractul valabil incheiat are putere de lege intre partile contractante. Contractul se modifica sau inceteaza numai prin acordul partilor ori din cauze autorizate de lege.
Daca ati prevazut in contract situatii de incetare a contractului inainte de termenul scadent, urmati cele prevazute, daca nu, exista sansa sa fiti obligat sa platiti despagubiri proprietarului pentru incertitudinea dvs., respectiv incetarea contractului inainte de data ajungerii la termen.
In contract ati prevazut negocierea anuala a contravalorii chiriei,sau a fost negociata o suma fixa pentru intreaga perioada prevazuta in contractul de locatiune?
Art 1270 codul civil
adle
Buna seara,
Am semnat la CIM un act aditional care nu respecta in totalitate art 195 codul muncii.
Compania a spus ca ma da in judecata, acum sunt in ... (vezi toată discuția)