avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vreau sa obtin custodia varului meu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vreau sa obtin custodia varului meu

Care este cea mai buna cale de a initia procesul de cedare a custodiei? Parintii sunt alcoolici si extrem de violenti.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:28, 25 Noiembrie 2008
Daca reusiti sa dovediti ce sustineti si veti demosnstra inststantei ca parintii nu se pot ocupa in mod corespunzator de cresterea, ingrijirea si educarea minorului puteti obtine incredintarea acestuia.

avocat Claudiu Lascoschi
Multumesc pt raspuns.Care sunt pasii legali in cazul in care parintii sunt de acord sa-mi incredinteze custodia minorului de buna voie?
Va multumesc.

Multumesc pt raspuns.Care sunt pasii legali in cazul in care parintii sunt de acord sa-mi incredinteze custodia minorului de buna voie?
Va multumesc.

Va trebui sa va adresati instantei de judecata.
Opinez in sensul ca veti avea nevoie si de avocat.
Se va face o ancheta sociala la domiciliul reclamantului din proces.
In final se va pronunta hotararea instantei prin care se va acorda incredintarea minorului catre reclamant.
Insa drumul nu este asa scurt asa cum pare.

avocat Claudiu Lascoschi
Ultima modificare: Marți, 25 Noiembrie 2008
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil ramonica ramonica am o fetita de 8ani...(in urma unui cncubinaj).locuiesc in olanda si as vrea informatii cu privire la custodie si la scoaterea ei din tara pt a locui impreuna ... (vezi toată discuția)
Custodia a doi copii ligiapanait ligiapanait buna seara!problema ,mea e urmatoarea:sunt casatorita cu sotul meu de noua ani si avem doua fetite de sapte,respectiv cinci ani.din cauza ca a devenit un mare ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez! Doriana Poposcu Doriana Poposcu Casatorita de 13 ani am un copil de 9 ani si de 1 an pur si simplu am fugit de acasa datorita sotului meu care nu era violent fizic dar era extrem de gelos nu ... (vezi toată discuția)