avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Radiere ipoteca odata cu prescriptia datoriei
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Radiere ipoteca odata cu prescriptia datoriei

Buna ziua.

Va rog sa-mi spuneti daca, in cazul unei datorii catre ANAF, datorie in baza careia ANAF a instituit ipoteca de rang II asupra unui imobil grevat deja de sarcini (ipoteca de rang I in favoarea unei banci pentru un credit garantat), exista posibilitatea radierii sarcinii (ipotecii de rang II) la prescriptia datoriei catre ANAF (5 ani).

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Constituirea a 2 ipoteci asupra unui singur imobil sonia.maria sonia.maria Este posibil ca asupra unui singur imobil (apartament) sa se constituie 2 ipoteci pt a garanta 2 credite ,in situatia in care pt primul credit s-a constituit 1 ... (vezi toată discuția)
Ipoteca bancii pe 15 ani si...alti creditori Irina S. Irina S. Daca exista un imobil ipotecat de catre banca, pe o perioada de 15 ani dar intre timp apar alti creditori chirografi, ce se intampla cu bunurile ipotecata in ... (vezi toată discuția)
Pot pune ipoteca pe o casa ipotecata deja? Costin Savescu Costin Savescu Am o casa ipotecata de banca. Mai pot pune o ipoteca in favoarea unei persoane fizice la un imprumut de bani pe care sa mi-l dea acea persoana prin notar? In ... (vezi toată discuția)