avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale domeniu de activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

domeniu de activitate

Buna ziua!
Detin o firma cu un domeniu de activitate principal , si pe actul costitutiv vechi (firma este din 1991) am o groaza de domenii de activitate, printre care si importuri, ceea ce ma intereseaza acum pe mine!
As dori acum sa-mi scot numar eori de la autoritatea vamala si nu stiu ceea ce trebuie facut la registrul comertului in acest caz. Daca exista pe actul constituiv acel domeniu de care sunt eu interesat, as putea sa merg direct la autoritatea vamala ?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 10:18, 24 Martie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Orice societate are un singur obiect de activitate principal si mai multe secundare. Obiectul de activitate principal este inscris pe certificatul de inregistrare emis de Registrul Comertului (cel colorat). Daca nu stiti ce obiecte de activitate aveti autorizate solicitati un certificat constatator de la Registrul Comertului (costa 45 de lei, se elibereaza pe loc si va ofera toate informatiile la zi despre starea societatii). In functie de obiectele de activitate pe care le aveti inscrise veti putea decide completarea acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import -obiect de activitate vechi siloth siloth Buna ziua! detin o firma inregistrata in anul 1991 si am extras de pe statutul societatii obiectele de activitate: [quot]Obiectul Societatii: 1-productie ... (vezi toată discuția)
Am voie sa fac import/achiz.intracom?? Victorius Victorius Buna ziua, Mi am deschis recent o firma cu activitate principala 4791 - vanzari prin internet, si as dori sa aduc marfa din UE dar si din afara UE. Pot face ... (vezi toată discuția)
Inregistrare eori analici analici Buna ziua o firma care face import trebuie sa se inregistreze in EORI? (vezi toată discuția)