avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Repartizare profit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Repartizare profit

Buna ziua,
Am o firma unde suntem 2 asociati, detin 50% din parti sociale, iar la repartizare profit nu ne intelegem. Unu nu vrea dividente, cealalta parte da.
Cum putem face AGA daca nu avem unanim acelasi vot.
Se poate impartii, profitul sa aiba dreptate si una si alta.
Cel mai recent răspuns: cocoka , utilizator 17:55, 27 Martie 2012
Nu aveti decat doua cai: fie va intelegeti, fie ajungeti in instanta.
Multumesc,
Nu ne intelegem sigur si va rog sa -mi spuneti calea de atac, pe ce fond se face .
Pe ce baza, daca nu se semneaza nici un act.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende margareta teodorescu margareta teodorescu Daca exista cazul in care o firma in anul 2008 are 2 asociati iar la data de 08.09.2008 unul dintre ei cedeaza catre o terta parte cele 50% parti sociale ce le ... (vezi toată discuția)
Procent repartizare dividende daniel-mircea daniel-mircea In cursul anului 2009 a avut loc o cesiune de parti sociale intre cei doi asociati ai firmei. Dividendele se vor repartiza: 1. conform procentelor detinute la ... (vezi toată discuția)
Iesire din firma Elena05 Elena05 Buna ziua! Sunt asociat si administrator 50% la o firma, dar avand si alt servici inca nu m/am dus la acea firma. Nu am beneficiat de absolut nimic si nici nu ... (vezi toată discuția)