avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... culpa comuna accident masina
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

culpa comuna accident masina

Buna ziua,
In luna noiembrie 2011 am avut un accident de masina . De la semafor am facut stanga si pe prima banda era o masina stationata asteptand sa se elibereze un loc de parcare. Am observat acest lucru si am asteptat in spatele lui. El nu m-a observat si a dat cu spatele lovindu-ma. Am facut constatul amiabil in care si-a recunoscut vina . Asigurarea lui mi-a platit reparatia si acum am primit o notificare in care asiguratorul a considerat culpa comuna. Intrebarea mea este ce se intampla in cazul asta? In ce mod pot contesta aceasta decizie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters192190 , utilizator 10:48, 24 Martie 2012
doar prin instanta.....de fapt face asta ca sa se sustraga de la despagubiri, consultai un avocat sa va indrume concret....
Rezolvarea problemei nu se face numai prin instanta.
Plus ca instantele sunt supraincarcate de dosare iar termenele care se dau incep sa fie prea lungi.
Pretentiile pot fi onorate si printr-o negociere, un fel de conciliere prealabila inainte de o sesizare a instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Culpa comuna sau vina lui? PaulM100 PaulM100 Culpa comuna sau vina lui? Buna ziua. Astazi am avut parte de un accident usor. Era o coloana de masini ce stationa la semafor, culoare rosie pe partea ... (vezi toată discuția)
Acord amiabil completat gresit, culpa exclusiva acceptata din nepricepere radu_nicu radu_nicu Buna seara. Sambata dimineata, acum vreo 10 zile, sotie s-a ratacit putin in Bucuresti. Cautand drumul corect, a ajuns intr-o intersectie si a oprit la ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna - culpa comuna kalash kalash Buna Ziua, In data de 12.01.2015 masina proprietate personala era parcata in fata portii imobilului in care domiciliez de asemenea proprietate ... (vezi toată discuția)