avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DEZMEMBRARE TEREN
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DEZMEMBRARE TEREN

Detin 1000 mp teren . cumparator AAAA doreste 500 mp , cumparator BBB 500 mp . Vinzatorul are obligatia de a intabula prima data . In contract este mentionat AAA si BBB doresc sa cumpere a cite 500 mp din totalul de 1000.
Dupa prima intabulare cine are obligatia de dezmembrare a terenului ?
Cel mai recent răspuns: rompell , utilizator 11:39, 24 Martie 2012
deoarece detii teren, detii si actele deci trebuie sa dezmembrezi tu terenul sau tu trebuie sa faci demersurile( daca nu ai facut procura cuiva), daca te referi cine plateste dezmembrarea asta e alt ceva si trebuia negociat la inceputul tranzactiei cu AAAA si BBB, asta in cazul in care deja ati facut un antecontract sau contract cu clauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este mai puternic antecontract sau contract de vanzare-cumparare s_l99 s_l99 Buna ziua Am cumparat un teren de 1100 mp de la vanzator toate bune si frumoase, am primit intabulare am contract de vanzare cumparare, urmeaza sa fiu luat in ... (vezi toată discuția)
Cadastru stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ma poate ajuta si pe mine cineva cu o probleme ?am cumparat un teren ,am platit avans jumatate din suma si vinzatorul trebuie sa faca extract de ... (vezi toată discuția)
Vanzare bunuri viitoare ContSters21743 ContSters21743 Salve. Am un teren langa Vatra Dornei pe care intentionez sa il impart in parcele de cca 1000 mp. Costurile ocazionate de parcelare le-as suporta eu daca ... (vezi toată discuția)