avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cand ma pot pensiona fara penalizare?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cand ma pot pensiona fara penalizare?

Buna.Soacra mea este nascuta in martie 1954 si are 30 ani lucrati fara concedii.daca ar vrea sa se pensioneze la cerere ar fii penalizata?si daca da cu cat la suta?multumesc
Astia vor sa distruga vietiile oamenilor pana la urma nici nu mai acorda pensie ca ajungi direct la cimitir.Lucrezi 30 ani si nu poti primii nici macar o pensie decenta.Sa le fie rusine ca au furat cat au putut de la noi si inca fura.Bine ca ne lasa cu salarii de nimic ca ne trag la CNAS si la impozite ca abia ramane omul cu bani de paine.Rusine sa le fie!HOTII!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme pensie bogdan666 bogdan666 Buna seara, Cred ca am postat gresit insa am nevoie sa stiu daca mama e nascuta pe 3 august 1957, are 33 de ani de munca insa fara concedii medicale sau ... (vezi toată discuția)
Care este varsta la care pot beneficia de pensie anticipata? cameliaberceanu cameliaberceanu Sunt nascuta in 22 mai 1957 si sunt angajata din 18 august 1981. As vrea sa stiu care este virsta la care ma pot pensiona anticipat. (vezi toată discuția)
Pensia anticipata ionescuandreea ionescuandreea buna ziua ,am 56 de ani sunt nascuta pe 14/04/1957 sunt de sex feminin si am o vechime in munca de 30 de ani si 10 luni as dori sa stiu daca pot iesi la pensie ... (vezi toată discuția)