avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasire de domiciliu- abandon familial
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasire de domiciliu- abandon familial

Daca unul dintre parinti este dat afara din casa de catre celalalt parinte, martor fiind un minor cu varsta de 12, si parintele care a plecat sutine financiar familia , poate fi dat in judecata pt abandon de familie?
Trebuie instiintata politia pt faptul ca am fost dat afara din casa?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 17:59, 25 Martie 2012
Da, puteti depune o plangere pentru faptul ca ati fost data afara din casa. Atata vreme cat sunteti casatoriti locuinta respectiva este a familiei si nu are dreptul sa va dea afara.
daca locuinta este bun comun si aveti domiciliul acolo mergeti la politie sa va ajute sa reintrati in casa. sa aveti martori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare nicola123 nicola123 buna seara.Daca eu nu am platit pensia alimentara primului meu copil, pentru o perioada mai lunga, iar acum am inceput sa i-o platesc mamei copilului, mi se ... (vezi toată discuția)
Abandon familial crosetafermecata crosetafermecata Buna ziua... ma intereseaza urgent daca stau in chirie si sotul nu mai vrea sa aiba de-a face cu noi (familia) dar nici nu vrea sa intenteze divort... sta ... (vezi toată discuția)