avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Plata contributie la sanatate pentru pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Plata contributie la sanatate pentru pfa

Va rog sa-mi spuneti daca am avut pfa din 2007-2010 si nu am platit cass (5,5%) pentru ca nu am stiut ca trebuie platit e normal sa-mi trimita instintare dupa 2 ani si cu penalizari?
Ultima modificare: Duminică, 25 Martie 2012
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: stan camelia , utilizator 17:26, 25 Martie 2012
Da este legal, aproape sigur aveti si un titlul executor, verificati.Instiintarea cred ca la asta se refera.
Normal nu cred, legal insa este(conform legislatiei trebuia sa platiti).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizare neplata cass din anul 2007 _bogdan _bogdan Buna seara, Am avut un PFA care a functionat in anii 2007-2010. Profit nu am avut decat in 2007 dupa care incasarile au fost 0 in 2008 si 2009. Asa ca in 2010 ... (vezi toată discuția)
Plata cass 5,5% persoana fara serviciu si fara pensie trandafir2 trandafir2 Buna ziua, Barbat 63 ani, neangajat, neiesit la pensie. Are venituri din cedarea folosintei bunurilor (inchiriere apartament). Trebuie sa plateasca CASS ... (vezi toată discuția)
Cass pentru pfa care este si salariat tazyx tazyx Daca sint angajat cu CM dar detin si un PFA care mai face complet aleator cite o factura ( sa zicem una la 4-6 luni ), cum calculez si platesc CASS-ul ... (vezi toată discuția)