avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratie de venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratie de venit

Buna. Verisoara mea lucreaza pe Austria in domeniul ingrijirii persoanelor varstnice printr-o agentie. Deci i sa infiintat o firma privata (Gewerbe). Sefa agentiei s-a ocupat de toate documentele. O luna lucreaza o luna face pauza. Problema este ca de doua saptamani de cand a venit in tara este foarte stresata. Inainte de intoarcerea in tara a primit o scrisoare in care era un formular pentru declararea veniturilor din 2011( steuerklarung). Sefa de la agentie a rugat-o sa o semneze in alb deoarece trebuie depusa pana la sfarsitul lunii Aprilie. Acuma este stresata de ce se poate intampla. Logic ea a semnat, se poate scrie orice in acel formular dupa parerea mea , Nu? Mai ales ca din cate inteleg familia varstnicilor unde a lucrat urmaresc sa obtina mai multi bani de la stat pentru varstnici, se pot intelege foarte usor cu sefa agentiei ce sume sa declare probabil in avantajul lor si probabil in dezavantajul verisoarei mele. Logic este ca nici ea nu ar fi stiut cum sa completeze aceste formulare. Stiu ca in Austria sunt alte legi dar poate totusi cineva se pricepe si ne poate ajuta cu un sfat, deocamdata formularul nu este depus la finante, ar fi o solutie cererea unui nou formular si anularea celui semnat? Sau ce se poate intampla cu cel semnat? care sunt riscurile? Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Martie 2012
stoin, utilizator

Alte discuții în legătură

Verișoara mamei mele, intr-o stare foarte precară de sănătate, este ținută de soț sub cheie. nu este privare de libertate? kubolens kubolens Buna ziua, Acum vreo două săptămâni, mama mea sosită într-o vizită la țară, a trecut pe lângă casa verișoarei sale, a văzut că arata tare rău ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesorala sili sili Buna ziua! Am si eu o problema, si va rog frumos sa ma ajutati. Bunica mea a decedat si avand un singur copil (tatal meu) care a decedat inainte de bunica mea ... (vezi toată discuția)
Succesiune încurcată. cum sa procedez? giv giv Buna seara. Sunt in următoarea situație: Mama mea trăiește, are 70 de ani. Ea a avut 4 frați. 2 au murit de mici in anii 40 si 50. Unul a murit in ... (vezi toată discuția)