avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile pentru construirea unei ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile pentru construirea unei pensiuni turistice de oras

Buna ziua, cu respect tuturor!
Am si eu o idee-intrebare si nu stiu de unde sa pornesc cautarile: detin in Bucuresti o casa situata pe un teren micut (130m2) si ma bate gandul de ceva vreme sa transform aceasta locatie intr-o pensiune de oras. Nimic iesit din comun sau super-sofisticat, insa as vrea ceva construit cu bun gust, care sa se adreseze, in principal, acelor oameni de afaceri care tranziteaza Bucurestiul sau sunt in oras pentru o scurta perioada de timp (o conferinta, un semniar, etc).
Ma intereseaza daca pentru acest proiect m-as putea califica la vreun program de fonduri nerambursabile, ceva ajutator din partea statului sau fonduri europene, si cum se acceseaza aceste fonduri (conditii, unde si cui sa ma adresez, etc). Mentionez ca am peste 35 ani si detin o societate comerciala birotica).
Din pacate nu exista o posibilitate de a apela la fonduri europene pentru ca se acorda fonduri doar pentru pensiunile din mediul rural si doar daca au un teren mai mare de 1000 metri patrati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)
Pensiune turistica lungu nicolae lungu nicolae acum 4 ani in comuna saes jud sibiu am vrut sa construiesc o pensiune turistica.Planul meu era sa inchei contracte cu grup operator pentru maxim 8 persoane ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile natalyn natalyn sunt persoana fizica si as dori sa-mi spuneti daca pot sa beneficiez de fonduri nerambursabile pentru costruirea unei pensiuni in zona rurala si cum sa ... (vezi toată discuția)