avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imputernicire mandatar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imputernicire mandatar

Buna ziua tuturor!
Imi poate spune cineva in ce conditii se poate imputernicii un mandatar?
Problema este ca locuiesc intr-o casa nationalizata si retrocedata si vechiul proprietar a imputernicit un mandatar care in numele lui se ocupa de toate. Eu personal cred ca ceva nu este in ordine pentru ca , ieri am aflat, sufera de boala Alzheimer. In cazul in care are aceasta boala el poate personal sa imputerniceasca pe cineva ca mandatar?
Va multumesc si va doresc o zi minunata.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 10:27, 25 Martie 2012
Pana la proba contrara, acel mandat e valabil.
Eventual daca prin actiunile sale va creaza un prejudiciu, va trebui sa faceti dovada ca mandatarul nu are discernamant sau a actionat fara discernamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire de la persoana bolnava de alzheimer Valias Valias Buna ziua, As vrea sa ma ajute cineva cu urmatoarea chestiune: Bunicul meu (tatal mamei) este bolnav de Alzheimer. In ultimii zece ani a stat la mama, de ... (vezi toată discuția)
Contract uzufruct viager Alexandra88m Alexandra88m Buna seara, va rog frumos, dacă mă puteți ajuta pentru o situație care privește întocmirea unui contract cu clauza de întreținere pentru o doamna de 85 ... (vezi toată discuția)
Incasare despagubire anrp prin mandatar ionwt ionwt Buna seara! I legatura cu ANRP-ul , in aceasta primavara (prin Arpilie) s-a emis ordinul de plata catre un singur beneficiar. Pe acest O.P suntem 5 ... (vezi toată discuția)