avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imputernicire mandatar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imputernicire mandatar

Buna ziua tuturor!
Imi poate spune cineva in ce conditii se poate imputernicii un mandatar?
Problema este ca locuiesc intr-o casa nationalizata si retrocedata si vechiul proprietar a imputernicit un mandatar care in numele lui se ocupa de toate. Eu personal cred ca ceva nu este in ordine pentru ca , ieri am aflat, sufera de boala Alzheimer. In cazul in care are aceasta boala el poate personal sa imputerniceasca pe cineva ca mandatar?
Va multumesc si va doresc o zi minunata.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 10:27, 25 Martie 2012
Pana la proba contrara, acel mandat e valabil.
Eventual daca prin actiunile sale va creaza un prejudiciu, va trebui sa faceti dovada ca mandatarul nu are discernamant sau a actionat fara discernamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire de la persoana bolnava de alzheimer Valias Valias Buna ziua, As vrea sa ma ajute cineva cu urmatoarea chestiune: Bunicul meu (tatal mamei) este bolnav de Alzheimer. In ultimii zece ani a stat la mama, de ... (vezi toată discuția)
Drept de semnatura Catalin@89 Catalin@89 Buna ziua,vreau sa ii fac bunicului titu de propietate pe un teren si el are handicap si zace la pat,am facut masuratori si cerere la primarie,m am lovit de ... (vezi toată discuția)
Contract uzufruct viager Alexandra88m Alexandra88m Buna seara, va rog frumos, dacă mă puteți ajuta pentru o situație care privește întocmirea unui contract cu clauza de întreținere pentru o doamna de 85 ... (vezi toată discuția)