In luna iunie anul acesta pe raza municipiului Bucuresti mi-a fost intocmit un dosar penal in baza art. 85 pentru conducere auto neinmatriculat fiindu-mi retinut si permisul de conducere. Am primit atunci o dovada de circulatie provizorie valabila 15 zile si ulterior intreband un politist am aflat ca dovada nu mai poate fi prelungita in situatia mea. Acum dupa 6 luni de zile nu stiu nimic in legatura cu situatia dosarului , as vrea sa trimit o adresa poate aflu un raspuns dar nu stiu unde exact ... pe dovada scrie : Biroul Politiei Rutiere , Serviciul 2 , Sector 1. Trebuie sa trimit adresa la Parchetul de pe langa Judecatoria Sec. 1 , Parchetul General sau la Parchetul de pe langa Judedecatoria Buzau ( eu fiind cu domiciliul in Buzau )? Astept un raspuns sau macar o sugestie ca sa stiu de unde sa incep cu scrisorile. Multumesc
In sfarsit azi 04 mai 2009 mi-a ajuns acasa hartia de la parchet cu S.U.P. + amenda 650 RON dupa 10 luni in care am stat pieton. Cine ma poate lamurii de unde imi recuperez permisul , de la Buzau sau de la Bucuresti si daca il pot ridica chiar daca nu platesc amenda administrativa ?! Astept un raspuns , multumesc.
Il pot ridica chiar daca nu platesc amenda administrativa ? In cati ani expira amenda administrativa ? scuze de dublu post dar mereu am primit raspunsuri doar pe jumatate !