avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal pentru conducere auto neinmatriculat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal pentru conducere auto neinmatriculat

In luna iunie anul acesta pe raza municipiului Bucuresti mi-a fost intocmit un dosar penal in baza art. 85 pentru conducere auto neinmatriculat fiindu-mi retinut si permisul de conducere. Am primit atunci o dovada de circulatie provizorie valabila 15 zile si ulterior intreband un politist am aflat ca dovada nu mai poate fi prelungita in situatia mea. Acum dupa 6 luni de zile nu stiu nimic in legatura cu situatia dosarului , as vrea sa trimit o adresa poate aflu un raspuns dar nu stiu unde exact ... pe dovada scrie : Biroul Politiei Rutiere , Serviciul 2 , Sector 1. Trebuie sa trimit adresa la Parchetul de pe langa Judecatoria Sec. 1 , Parchetul General sau la Parchetul de pe langa Judedecatoria Buzau ( eu fiind cu domiciliul in Buzau )? Astept un raspuns sau macar o sugestie ca sa stiu de unde sa incep cu scrisorile. Multumesc
Cel mai recent răspuns: lucibz , utilizator 19:46, 4 Mai 2009
In sfarsit azi 04 mai 2009 mi-a ajuns acasa hartia de la parchet cu S.U.P. + amenda 650 RON dupa 10 luni in care am stat pieton. Cine ma poate lamurii de unde imi recuperez permisul , de la Buzau sau de la Bucuresti si daca il pot ridica chiar daca nu platesc amenda administrativa ?! Astept un raspuns , multumesc.
Ultima modificare: Luni, 4 Mai 2009
lucibz, utilizator
Permisul il gasiti la locul de domiciliu
Il pot ridica chiar daca nu platesc amenda administrativa ? In cati ani expira amenda administrativa ? scuze de dublu post dar mereu am primit raspunsuri doar pe jumatate !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru incalcarea art. 85, alin. (1) si (2) cod rutier terence terence Am un dosar penal din data de 12/01/2012 pentru numere rosi expirate,mentionez ca am primit dovada fara drept de circulatie,pina in acest moment nu am facut ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu numere expirate, doua abateri! va rog ajutati-ma cu un sfat Robertrobi Robertrobi Buna seara. As avea o intrebare , In ziua de 15.08.2014 am fost oprit de catre un echipaj de politie eu avand numere expirate la masina mi sa retinut ... (vezi toată discuția)
Dosar penal-motocicleta neinmatriculata. TeodorescuRazvan TeodorescuRazvan Va salut. Nu credeam ca o sa ajung cu o asemenea problema pe acest forum pe vremea cand citeam faptele altor persoane. Problema sta in felul urmator: Am 18 ... (vezi toată discuția)