buna am o intrebare am lucrat timp de 10 lumi la un supermarket ca vanzatoare si sa desfintat nu mi-au dat salariu pe ultima luna concediu nam avut bonurile de masa nu mi-a dat iam dat in judecata mia venit termenu dupa fix 1 an am fost la tribunal paratu patronu nu sa prezentat mia mai dat un termen in aprilie anu asta am cerut sa-mi dea dreptul meu ca am muncit judecatoarea nici nul anuntase pe parat ca are proces timp de un an el paratu na fost instiintat toti colegii mei si-au luat teapa la bani incepand de la directori pana la femeia de servici am cerut si daune materiale si cheltuieli de judecata paratu are multe magazine in tara si la el in sibiu caci de acolo este dar nu vrea sa dea banii credeti ca-i mai pot recupera caci nu stiu inca ce decide instanta dar km imi va da el banii asta e problema ca el nu mai da banii la nimeni stiu o gramada de angajati care nau luat nici un ban
Banii ii puteti recupera printr-un executor judecatoresc, daca angajatorul nu va pune in executare de bunavoie hotararea instantei de judecata.
Se mai intampla in cazul unui litigiu ca una dintre parti sa nu fie citata legal .. in asemenea situatii, instnata acorda un nou termen in vederea citarii legale a partii respectve...
Cum iau banii?
eliane
bna seara am lucrat ca vanzatoare in 2010 la un supermarket si in ultima luna de munca nu mi sa mai dat salariu n ici banii de concediu am lucrat 10 luni la ... (vezi toată discuția)