bna seara am lucrat ca vanzatoare in 2010 la un supermarket si in ultima luna de munca nu mi sa mai dat salariu n ici banii de concediu am lucrat 10 luni la acel magazin mi-am dat firma respeciva in judecata unde am avut 2 procese patronu nu sa prezentat la nici un proces nu a facut recurs nici intimpinare eram singura tot timpu la proces mi-a venit acasa o comunicare de la tribunal unde scrie ca admite actiunea formulata de reclamanta adica eu si obliga parata sa plateasca reclamantei suma de 600 de lei reprezentad salariu pe 2010 cuvenit si neachitat cu aplicarea dobanzii legale de la data de 01.03.2010 pana la data achitarii debitului si mai obliga parata sa-mi plateasca compensarea in bani a zilelor de concediu de odihna a anului 2010 mai scrie cu recurs in 10 zile de la comunicare din 25 .04.2012 kum iau eu banii de la firma unde am lucrat ca se pare ca nu-mi vor da banii si iam dat degeaba in judecata ce sa fac ca ei au sediu in sibiu si nu in bucuresti magazinu din bucuresti sa desfintat in 2010 astept raspuns sa-mi ziceti cum iau banii de la ei?multumesc
Investti hotararea respectiva cu formula executorie,contactati la Sibiu executor judecatoresc care sa desfasoare demersurile si procedura legala de executare silita
pai nam bani de executor judecatoresc si nici la sibiu nu ma pot duce ca e departe eu stau in bucuresti si am de luat doar salariu de 600 de lei si banii pe concediu un executor judecatoresccosta mai mult decat ce au ei sa-mi dea mie nu?
Puteti trasnmite actele executorului judecatoresc si prin posta, nu e nevoie sa va deplasati personal. Onorariul executorului, in cazul prezentat de d-voastra, nu poate fi unul prea mare. Alta varianta decat executarea silita nu aveti.
Salariu
eliane
buna am o intrebare am lucrat timp de 10 lumi la un supermarket ca vanzatoare si sa desfintat nu mi-au dat salariu pe ultima luna concediu nam avut bonurile de ... (vezi toată discuția)