avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cesiune fara acordul tuturor asociatilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cesiune fara acordul tuturor asociatilor

Asociatul nemeultumit de hotarirea celorlalti<6> ameninta ca nu o sa fie de acord cu nici una dintre variante,,vinzare societate,cesionare parti sociale,, si ca fara acordul lui noi sintem obligati de lege sa continuam sa raminem in societate in forma actuala.Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 14:29, 25 Martie 2012
Trebuie sa va raportati la prevederile actului constitutiv. Luati legatura cu un avocat sa vedeti daca este posibila excluderea asociatului in conditiile Legii nr. 31/1990 printr-o hotarare a instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ies dintr-o societate comerciala daca asociatul meu nu vrea? cioceanu mona cioceanu mona am o societate comerciala cu raspundere limitata. cu 2 asociati cu drepturi depline si amandoi administratori. si cu procent de 50% -50%. cum pot face sa ies ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de un asociat dezinteresat? gabrielamargineanu gabrielamargineanu De 3 luni mi s-au cesionat 50%din partile sociale ale unui SRL, (am imputernicire legalizata), dar nu pot intra in drepturi, pt ca asociatul, cetatean al altei ... (vezi toată discuția)
Renuntarea ca asociat al unui srl Dochian Dochian Buna ziua, va rog frumos sa ma indrumati cum se procedeaza, unde trebuie sa ma duc si cu ce acte , privind renuntarea mea ca asociat la o firma SRL. ... (vezi toată discuția)