avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... punere in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

punere in posesie

buna ziua, o intrebare am si eu in legatura cu un teren : daca doi mostenitori ai unui teren trebuie sa semneze procesul verbal de punere in posesie la primarie iar unul din mostenitori nu vrea sa semneze ce se intamla cu terenul? sau unul din mostenitori isi poate lua partea singur? multumesc

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare cu probleme Gelu222 Gelu222 Contact vanzare cumparare Buna ziua Pe legea 18/2991, s-a emis un Proces verbal de punere in posesie pe numele bunicii mele, pentru un teren de 6000 ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu de proprietate si punere in posesie Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Bună ziua , Am o hotărâre judecătorească , care a rămas definitivă şi irevocabilă în data de 30.01.1996 dată într-un proces de revendicare teren ... (vezi toată discuția)
Teren care are la baza un proces verbal de punere in posesie si o adeverinta de proprietate, fara titlu de proprietate coppermine coppermine Buna ziua, Am semnat un antecontract pentru un teren care a fost achizitionat de persoana de la care cumpar printr-un contract v-c (cu fiul proprietarului ... (vezi toată discuția)