avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... tva autoturism autohton
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

tva autoturism autohton

Buna ziua,am si eu o nelamurire:am achizitionat de la societatea unde lucrez un autoturism marca Dacia Solenza inmatriculata din 2004. pretul de cumparare a fost de 1000 eur la cursul zilei.Dupa eliberarea facturii am avut surpriza sa constat ca la aceasta suma sa adaugat si TVA-ul. Va intreb daca este legal sa platesc tva la un autovehicol folosit,la care sa mai platit odata la achizitionare de catre fostul propietar,respectiv societatea de la care l-am cumparat. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 21:19, 25 Martie 2012
Societate platitoare de TVA este obligata sa factureze cu TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer masina de pe societate pe aceasi persoana fizica marin_alexandru03 marin_alexandru03 Buna ziua! As dori sa inchid firma pe care o detin si as vrea sa transfer masina de pe societate pe persoana fizica.in acest caz,se aplica taxa de ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism adykmvs adykmvs Am vandut o masina fara sa fac contract de vanzare-cumparare sau altfel de act. Acum cumparatorul nu a mai platit impozitul . Cum as putea sa radiez masina , ... (vezi toată discuția)
Leasing financiar 1. Se inreg.contracul de leasing intern: 2133=167- 13478Eu x curs data contract concomitent: 6811 = 281 - (13748 eu x curs data contr):(12X5) din ... (vezi toată discuția)