avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Bilant ONG 2011
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Bilant ONG 2011

Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie.Arhiva zip cu documentele scanate(raportul presedintelui,raportul cenzorilor,bilantul etc) trebuie sa cuprinda si balanta la 31.dec.2011? Arhivam si balanta si o atasam la fisierul PDF cu bilantul?Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Alis07 , utilizator 14:09, 26 Martie 2012
Nu trebuie balanta.
Pe langa ce ati enumerat dumneavoastra, mai adaugati notele explicative la situatiile financiare si declaratia presedintelui prin care isi asuma raspunderea pentru corecta intocmire a situatiilor financiare.
De asemenea procesul verbal al adunarii generale de aprobare a situatiilor financiare.
Ultima modificare: Luni, 26 Martie 2012
george-neagu, moderator
Multumesc frumos de raspuns.Intotdeauna mi-ati fost de mare ajutor.Inca o data mii de multumiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere bilant on-line claudiaP claudiaP Buna dimineata, Spuneti-mi va rog pentru depunerea bilantului on -line anexele mele sunt intocmite in word. Acestea trebuiesc semnate de catre administrator ... (vezi toată discuția)
Bilant contabil an 2012 ilmir1 ilmir1 Va rog daca poate cineva sa ma lamureasca cu ce documente trebuie sa scanez si sa atasez bilantului. Daca se poate sa imi spuneti cit mai explicit caci din ... (vezi toată discuția)
Bilant 31.12.2011 Bibike Bibike Buna ziua tuturor! As dori sa aflu care sunt anexele la bilant pentru: -forma prescurtata -forma simplificata Am intocmit bilantul in forma prescurtata ... (vezi toată discuția)