avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salarii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salarii

Salutare!

Cam ce salarii se incaseaza si cate apartamente sunt in blocurile in care locuiti?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:06, 26 Martie 2012
Nu stiu daca are rost aceasta intrebare, pentru ca fiecare asociatie negociaza si stabileste indemnizatia presedintelui, administratorului sau a sefilor de scara si pot corespunde activitatii depuse sau nu.

La mine, presedintele nu are indemnizatie, face munca voluntara. Administratorul are 700 lei brut, sefii de scara au 250 lei iar femeile de serviciu au 700 lei/persona x 6.
Blocul are 298 apartamente, 6 scari. Cenzorul avea undeva la 1200 lei/luna
Depinde si de orasul in care locuiti. Cel mai bine va puteti orienta dupa salariile care se poarta in vecinatatea blocului dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire angelica82 angelica82 Buna ziua.Locuiesc pe o scara cu 116 persoaneAm mai multe nelamuriri ..si anume:este obligatori sa existe mai multi menbri la asocioatia de locatrai,Inafara de ... (vezi toată discuția)
Salarii asociatii mirusaby mirusaby Buna ziua, As dori sa imi spuneti si mie cam ce salariu se mai da la femeia de serviciu / persoana sau pe cota indiviza? Si un cenzor cu contract de ... (vezi toată discuția)
Salarii reprezentanti asociatie propr boyzone boyzone buna ziua.locuiesc cu chirie intr-un bloc din rahova.de cate ori vine factura la intretinere, raman masca, am platit apa calda si cu 120 mii mcub.In sfarsit, ... (vezi toată discuția)