OLLIVIETTE2000 a scris:
Buna seara,
am si eu cateva intrebari ,daca stie careva sa-mi raspunda
1-am dreptul,ca si locatar, la o cheie de la usa din spate a blocului?
2-stiu k exista o institutie care verifica asociatiile de proprietari contra cost as vrea sa stiu cum se numeste
3-pentru ce poate fii utilizat subsolul?
4-proprietarii de apartamente care au boxe la subsol,ar trebui sa plateasca ceva in plus la impozit?
5-proprietarii de apartamente care nu au boxe la subsol platesc acelasi impozit cu cei care au?
6-uscatoria de la parterul blocului de catre cine poate fii utilizata,eu stant la etajul 7 as vrea sa stiu ce drepturi am.
va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Georgiana Tone
1. Da
2. Din ce punct de vedere sa fie verificarea? Daca va referiti la verificarea financiara, orice expert contabil o poate face.
3. Pentru ce decide asociatia, cu amendamentul ca boxele sa nu fie construite astfel incat sa impiedice accesul imediat la tevi de apa, de caldura.
4. Nu, dar ar fi indicat sa plateasca o chirie asociatiei, acesta (subsolul) fiind proprietatea comuna a proprietarilor din condominiu.
5. Da
6. Daca nu a fost inchiriata altcuiva, in calitate de proprietar aveti dreptul sa o folositi in devalmasie cu ceilalti proprietari, fara niciun fel de restrictii nici din partea Dv., nici din partea lor sau o puteti inchiria, daca asociatia este de acord si in cazul in care doriti sa aveti exclusivitate asupra ei atunci ar fi normal sa faceti un contract de inchiriere cu asociatia.