avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare de teren fara titlu de propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare de teren fara titlu de propietate

titlul de propietate al unui teren extravilan este pe numele soacrei mamei mele. pe verso sint trecuti ca mostenitori cei trei copii ai soacrei care sint decedati.soacra de asemeni e decedata.nu au facut succesiune,dar fiecare dintre ei in timpul vietii si-au platit taxele la primarie pentru partea care i-i se cuvenea.as dori sa stiu daca mama mea poate sa iasa din indiviziune ,ea fiind reprezentanta tatalui meu,ca sa-si vanda partea ei si in ce conditii?
Cel mai recent răspuns: gabrielaneagu , utilizator 13:55, 26 Martie 2012
Pentru vanzare cota parte din teren ,mama dvs trebuie sa desfasoare initial actiunea de iesire din indiviziune
daca nu cer prea mult, ce pasi ar fi necesari pentru a iesi din indiviziune'

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract (promisiune ) vanzare -cumparare teren si casa gabriella1065 gabriella1065 Am mostenit de la mama 6 Ha teren extravilan si 1/4 din casa bunicilor ( am certificat de mostenitor ) . Titlurile de proprietate pe teren sunt pe numele mamei ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune , ce trebuie sa fac transstefan transstefan 2 terenuri intravilan si un teren 1 ha si 3300 mp extravilan este trecut in titlu de propietate al decedatului mostenitori 2 ( adica doua surori) . am ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate - vanzare parcele fara acordul celuilalt coproprietar bejatmarian bejatmarian Buna ziua..Mama a primit mostenire de la parinti ei cateva bucati de pamant ,este trecuta pe titlul de propietata alaturi de fratele ei.dar fratele ei a ... (vezi toată discuția)