avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Un cetatean strain poate sa fie aociat unic intr-ul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Un cetatean strain poate sa fie aociat unic intr-ul SRL in Romania?

Un cetatean roman poate sa fie asociat unic intr-un SRL in Romania sau trebuie sa obtina mai intai NIF-ul?
Stiu ca daca sunt 2 asociati, dintre care unul roman, cetateanul strain se poate identifica cu pasaportul, dar nu stiu cum se procedeaza daca este singur.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 17:47, 26 Martie 2012
Poate sa fie asociat unic fara atribuire de NIF, numai sa indeplineasca celelalte conditii legale.
Detalii infiintare SRL aici:[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fantastic!!! deea_lex deea_lex Imi permit sa va impartasesc ultima mea experienta legata de infiintarea unei societati comerciale dorindu-va sa nu vi se intample niciodata.... Strangem ... (vezi toată discuția)
Acte infiintare srl - asociat unic o persoana juridica straina bamac bamac Ce acte trebuie pentru infiintarea unui SRL care va avea asociat unic o persoana juridica straina? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Deschidere filiala/reprezentanta a unei sc straine in romania cristinadonadin cristinadonadin Buna ziua, Un cetatean strain(Francez) ,asociat unic a unui SRL in Franta,poate infiinta in Romania,tot ca asociat unic o SC? Deschiderea unei ... (vezi toată discuția)